Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/0/2/artspartner.se/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Arts Partner | Konsthantering
Arts Partner | Konsthantering
Print, montering, laminering, ramning, Ramverkstad, lager, Konsthantering, Konsult, Pallplats, pallställ
21547
page-template-default,page,page-id-21547,page-child,parent-pageid-20273,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6

Vi arbetar tekniskt och konstnärligt med hantering och installering av konst för offentliga rum, gallerier, hos företag samt i privata samlingar.

 

Teknisk installation

Vi har 20 års professionell erfarenhet av att installera konst för gallerier, privata samlingar och offentliga rum. En teknisk skicklighet är en förutsättning för säker och varaktig hängning av konst. Samverkan mellan ramverkstad och konstinstallation gör att fästelement och upphängingsanordningar, glasbyten och akuta reparationer ordnas med minimal tidsspillan. Vi kan även installera konsten stöldsäkert och med larm om så önskas.

Estetisk installation

Arts Partner hänger konst med en konstnärs ögon. Färg- och formkänsla är centrala begrepp när man installerar konst. Vi som hänger konsten är samtliga högskoleutbildade konstnärer med lång erfarenhet och mycket tränade ögon för att uppnå balans, harmoni- eller disharmoni, spänning och fokus.

Validering, bedömning, katalogisering, skaderapportering

Konstsamlingar behöver omvårdnad som rengöring eller mer omfattande renoveringar som till exempel omramning eller byte av glas. I samband med ombyggnationer eller vid flytt till nya lokaler behövs ofta kompletteringar och omhängning. Vi tittar över konsten, analyserar och föreslår åtgärder, skapar kataloger eller verksförteckningar. Det förekommer även att vi framställer pedagogiskt material för visning eller dokumentation.

Inköp för samlingar och konstkollektioner

Arts Partner sammanställer kollektioner, föreslår enskilda inköp och analyserar sammanhang och koncept för företag och institutioner. Vi är mycket vana att arbeta i samråd och dialog med beställaren.

 

Att hantera konst och installera stora tunga konstverk säkert är en konst i sig själv.