Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/0/2/artspartner.se/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Arts Partner | Konsult
Arts Partner | Konsult
Print, montering, laminering, ramning, Ramverkstad, lager, Konsthantering, Konsult, Pallplats, pallställ
21551
page-template-default,page,page-id-21551,page-child,parent-pageid-20273,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6

Tjänster inom projektledning av konst för det offentliga rummet. 

Även analys, tidsplanering, förstudier, budgetering och redovisning samt konstruktion i samarbete med konstnärer och uppdragsgivare inom offentlig förvaltning och privat näringsliv.

Projektledning

Arts Partner konsult kännetecknas av ett kreativt och resultatinriktat arbete med fokus på projektledning av konst för det offentliga rummet. Erfarenhet från chefsledarskap, budget och tidsplanering. Stor erfarenhet av samverkansuppdrag mellan beställare, arkitekter och byggare. Stor kunskap av inköp- och beställningsuppdrag av samtidskonst.

Analys och utredning

Arts Partner konsult arbetar med analys och förstudier inom konstprojekt i samarbete med uppdragsgivare som konstnärer, kommun, landsting samt byggherrar och arkitekter.

Konstruktion

Vi har stor erfarenhet av att läsa arkitekt- och konstruktionsritningar, vi kan materialen, vi vet hur man gör säkra infästningar. Vid större arbeten samarbetar vi med certifierad konstruktör.

Några referensuppdrag

  • Förstudie och förslag för offentlig konst i exploateringsprojektet Södra Värtan. I samarbete med KIWIAB. Uppdragsgivare Stockholm konst och Stockholm exploateringskontor.
  • Analys och bedömning av ansökningar för bidrag till konstprojekt. Uppdragsgivare Jönköpings kommun. Konstnärsnämnden med flera.
  • Tävlingsdokument och projektledning för tävling om offentligt gestaltningsuppdrag för Tegelbruket i Örebro. Uppdragsgivare Örebro kommun och Tegelbruket.
  • Inköp och planering för större samtidskonstkollektion till A1 huset för Landstinget i Uppsala. (A1 är Akademiska sjukhusets första byggnad från mitten av 1800-talet.)