Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/0/2/artspartner.se/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Arts Partner | Ramverkstad
Arts Partner | Ramverkstad
Print, montering, laminering, ramning, Ramverkstad, lager, Konsthantering, Konsult, Pallplats, pallställ
21563
page-template-default,page,page-id-21563,page-child,parent-pageid-20273,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6

I Arts Partners ramverkstad arbetar vi företrädelsevis med samtidskonst tillsammans professionella aktörer som konstnärer, gallerister och konstsamlare.

Vi utgår alltid från att ramen är lika mycket till skydd för konstverket som att förhöja dess estetiska likväl som dess konceptuella värde.

Vi har ingen butik eller kontanthantering och arbetar sällan med andra än företagskunder. Detta gör att vi kan ge professionella kunder hög service samt hålla ett attraktivt pris på våra tjänster.

Specialramar

Vi har erfarenhet av mer komplicerade inramningar som kräver finsnickeri och kanske kreativt lösningar. Eftersom vi även hänger och installerar konst själva vet vi hur hängen, tyngder och säkra infästningar fungerar både i teori och praktik. Vi lagerför inte hundratals olika ramlister i spännande profiler men vi har en förkärlek för riktiga material som ek, björk, lönn och valnöt. Metallramar gör vi inte. Vi kanske föredrar obehandlat trä men oljar eller laserar efter önskemål och vi lackerar i vilken kulör du vill enligt NCS systemet. De flesta glasade inramningar har ett reflexreducerat och UV skyddande glas från Gro-glass eller True-vue. Vi använder ett extruderat akrylglas (även kallat plexiglas) vid större inramningar, eller till exempel för skolor och offentliga platser där det finns risk för åverkan. Akrylen vi använder har en belagd yta (Hardcoat eller även kallad HC) för att slippa små polerrepor som lätt uppstår med akrylglaset.

Standardramar

Vad som är standard är svårt att veta, men efterfrågan efter snabba och kostnadseffektiva inramningar är stor så har vi ett inarbetat arbetssätt med rationella inramningar av hög kvalitet.

Stora order

Vi utför hela kedjan från bildfil till sluthängning till bland annat hotell. 1000 konstverk till ett och samma projekt är rekordet.

Restaurering och konservatorsarbeten

Enklare friläggningar, rengöringar, reparationer, trasiga hörn, hål och repor ordnar vi själva efter gott omdöme och yrkesskicklighet. Vid mer krävande och exklusiva arbeten samarbetar vi med välrenommerade konservatorer.

Paketerade tjänster

Vi försöker se till helheten och service inkluderar inte bara ett väl utfört hantverk. Exempel på paketerade tjänster kan vara att du skickar en digital bildfil till oss, (eller vi hämtar dina konstverk i din ateljé) vi gör en fine art print med mycket hög kvalitet, självklart får du först godkänna bilden via provprintar, sen monterar och ramar vi verken. Därefter fraktar och hänger vi konstverket hos slutkunden eller på galleriet.

Service

Transport och upphämtning av konst. Offert, fast pris eller per timme. Premiuminramningar av värdefull konst.

Referensuppdrag

Fråga oss gärna om referenser så kopplar vi samman er med lämplig referent.